top of page
1d88ec9a-c85a-4fbf-bd80-01fdb1a638c3 2.jpg

Welkom bij

INOVA HOME

Een innovatieve setting waar zakelijk toerisme en leisure samenkomen, speciaal ontworpen voor expats. Hier staan gastvrijheid en comfort in een huiselijke en groene omgeving centraal.

Verblijf bij guesthouse Inova: uw ideale thuishaven voor expats

Bent u een expat op zoek naar een comfortabel en gastvrij verblijf in een nieuwe omgeving? Guesthouse Inova biedt de perfecte oplossing voor uw tijdelijke of langdurige verblijf. Onze accommodatie combineert de familiale gastvrijheid van een bed and breakfast met de moderne voorzieningen van een vakantiehuis en de luxe en privacy van een hotel.

Onze kamers zijn volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf, inclusief high-speed internet, comfortabele werkruimte en ontspanningsmogelijkheden. Bovendien ligt Guesthouse Inova in een levendige omgeving met tal van recreatieve en zakelijke faciliteiten binnen handbereik, ideaal voor expats die op zoek zijn naar een balans tussen werk en ontspanning.

Kies voor Guesthouse Inova en ervaar de ultieme mix van comfort, privacy en gastvrijheid. Boek vandaag nog uw verblijf en maak van Guesthouse Inova uw thuis weg van huis.

Inova Guesthouse is niet zomaar een gastenverblijf; het is een thuis voor expats. Hier komen de familiale gastvrijheid van een B&B, de voorzieningen van een vakantiehuis, en het comfort en de privacy van een hotel samen.

Inova home voorkant

Jacub uit Polen

One of the most beautiful places I have ever been to, super clean, very comfortable bed, beautifully finished rooms in a modern style, large fully equipped kitchen, beautiful living room and garden, but above all, very nice owners. I can't wait for the next visit.

Boek nu

Boek nu uw verblijf in Guesthouse Inova.

bottom of page