top of page
Inova Guesthouse

OVER ONS

Wie zijn we?

Aurelie

Een ervaren ecologisch architect en moeder van één zoon en vier pluszonen. Ze brengt haar passie voor design en duurzaamheid naar Inova. Als toegewijde gastvrouw zal ze regelmatig komen kijken en vragen of alles naar wens is. Wanneer mogelijk, voorziet ze graag wat fruit, groenten of bloemetjes rechtstreeks uit de Inova deeltuin.

Andy

Een gedreven ondernemer, toegewijd familieman en een verbindende kracht binnen zijn professionele en persoonlijke netwerken. Hij deelt niet alleen graag zijn zakelijke expertise, maar ook zijn gastvrijheid.

Aurelie en Andy

Waarom Inova?

“ Na zelf regelmatig in hotels te hebben verbleven, heb ik gemerkt dat deze accommodaties niet altijd even comfortabel en praktisch zijn voor expats. Er ontbreekt vaak ruimte, vrijheid en huiselijke voorzieningen. Gemeubileerde appartementen worden zelden als alternatief aangeboden voor korte verblijven. Om deze uitdagingen aan te pakken, bieden we graag dit nieuw verblijfconcept aan.” - Andy

 

Inova Guesthouse is daarom niet zomaar een gastenverblijf, het is een huis waar je kan thuiskomen en waar de familiale gastvrijheid van een B&B, de voorzieningen van een vakantiehuis en het comfort en de privacy van een hotel samenkomen.

 

De innovatie staat echter niet stil. We streven ernaar om de Inova-ervaring voortdurend te verbeteren en uit te breiden. De toekomst van Inova heeft nog veel in petto.

Hoe?

De woning langs onze eigen woning stond al lange tijd leeg en was zichtbaar aan het aftakelen. Als ondernemer en architect konden we er niet aan weerstaan en kochten we het huis om er nieuw leven in te blazen.

 

Alles dat versleten was hebben we verwijderd, alleen de stenen muren en vloeren konden we laten staan.  Dit gaf ons de vrijheid om het huis volledig naar onze smaak, met nieuwe en moderne technieken en materialen af te werken. 

 

We hebben bewust gekozen voor een moderne en minimalistische sfeer en inrichting. Inbouwkasten en ingewerkte deuren dragen bij aan de strakke look, terwijl het harmonieuze kleurenpalet, gecombineerd met warm hout, een sfeer van rust en warmte creëert.

 

Daarnaast hebben we maximaal ingezet op comfort, met voorzieningen zoals een comfortabel bed, volledige verduistering, koeling, een smart-tv, snel draadloos internet en een regendouche. 

Leefruimte

Partners

nets work
Visit hasselt
Route 38
3vents
Visit Limburg
bottom of page