top of page
e0c9b97a-8ce4-443b-bd82-82cbf0ea1a07.jpg

Algemene voorwaarden en huisregels

Deze Algemene Voorwaarden treden in werking bij bevestiging van de reservering en gelden voor alle gasten van Inova Guesthouse.

 

De gastheer mag bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden/huisregels gasten direct de toegang tot Inova Guesthouse ontzeggen en/of weigeren zonder vergoeding voor verblijfskosten.

Gasten

Inova is alleen voor volwassenen.

Indien u gasten wenst te ontvangen, dient u dit vooraf aan de gastheer of gastvrouw door te geven.

Reservering

De reservering kan worden gemaakt via booking.com of rechtstreeks via ons. Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een bevestiging en is uw reservering definitief. Het saldo van uw boeking dient een week voor aankomst te worden betaald.

Inchecken

Inchecken is mogelijk van 15:00 tot 17:00 uur.  In overleg met de gastheer/vrouw kan een ander tijdstip worden afgesproken. Inchecken kan bij voorkeur vóór 21:00 uur.

Voor het inchecken kunt u zich melden bij aan de inkomdeur van Inova Guesthouse, Trekschurenstraat 90.

 

Minimaal één dag voor aankomst dient u aan te geven hoe laat u verwacht aan te komen en op de dag zelf 30 minuten voor aankomst te bellen met de gastheer of gastvrouw.

Uitchecken

Uitchecken is mogelijk tussen 09.00 en 11.00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting kan in overleg met (en na toestemming van) de gastheer of gastvrouw een afwijkende uitchecktijd gelden. 

Prijzen

De prijs is inclusief water, elektriciteit, verwarming, BTW, gratis gebruik van TV, WIFI en gratis parkeren op het terrein van Inova Guesthouse.

De tarieven zijn exclusief de reisverzekering of andere kosten. Alle uitingen op onze website worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt. Kennelijke fouten op haar website binden Inova Guesthouse niet.

Annulering

Wanneer u korter dan een week boekt, kunt u tot 24 uur voor aankomst gratis annuleren.

Wanneer u langer dan een week boekt, kunt u tot 7 dagen voor aankomst gratis annuleren.

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u van de voor uw verblijf bestemde gastheer of gastvrouw een code en de sleutel. De code is voor het openen van de toegangsdeur van het huis en de sleutel is voor uw privékamer. U dient ervoor te zorgen dat u de deuren van uw kamer op slot doet en de verlichting en verwarming uitdoet. Bij het uitchecken dient u de sleutel in te leveren bij de gastheer of gastvrouw.

 

Bij verlies van uw sleutel brengt Inova u € 100,- in rekening.

Schoonmaak

Het schoonmaken van de kamer voor aankomst is bij de prijs inbegrepen. Indien u langer dan een week blijft, wordt de schoonmaak één keer per week op maandag of vrijdagmiddag herhaald. Je kamer moet dan opgeruimd en vrij zijn.

Lakens en handdoeken

Schone lakens en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Bij een verblijf langer dan een week worden de handdoeken en het beddengoed één keer per week op maandag of vrijdagmiddag vervangen. Je kamer moet dan opgeruimd en vrij zijn.

In de kamers zonder lakens en kussenslopen is het niet toegestaan om op de bedden te slapen.

Indien er tijdens de overnachting niet-verwijderbare vlekken ontstaan in de matras, lakens en sierkussens of handdoeken, zal Inova Guesthouse de daaruit voortvloeiende schoonmaakkosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Als de parkeerplaats vol is, wijst de gastheer of gastvrouw u een andere plek op het erf aan om te parkeren. Parkeren is alleen toegestaan voor de duur van het verblijf bij Inova Guesthouse. U kunt uw fiets ook gratis stallen in de daarvoor bestemde fietsenstalling. Parkeren op het terrein van Inova Guesthouse is op eigen risico. Inova Home is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Gemeenschap-pelijke ruimtes

De gemeenschappelijke keuken, woonkamer en terras kunnen door alle gasten worden gebruikt. Deze ruimtes dienen na gebruik altijd schoongemaakt te worden en u mag nooit verhinderen dat andere gasten hier ook gebruik van maken.

Lawaai

Lawaai na 22.00 uur uur tot 07.00 uur ’s ochtends is verboden. Wij vragen onze gasten om stil te zijn in de inkom, de hal en het trappenhuis.

Afval

Afval kunt u deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken of afvalcontainers. U mag leeg glaswerk of plastic achterlaten, dit zal door de gastheer of gastvrouw in verband met afvalscheiding voor u komen opruimen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken

Bij Inova Guesthouse is roken in de accommodaties en algemene ruimtes niet toegestaan. Op het terras mag gerookt worden, mits anderen er geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Bij buiten roken dienen de deuren en ramen van de accommodatie gesloten te zijn. Het terras moet vrij blijven van sigarettenpeuken. Peuken moeten daarom in de assenbak gelaten worden. Het misbruik van brand-/blusmiddelen of het uitschakelen van de rookmelder is niet toegestaan.

Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet ervan, maar drink met mate. Het is bij Inova Guesthouse ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. De politie wordt altijd gebeld.

Internet

Inova Guesthouse biedt een WIFI gastennetwerk. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internetwebsites die onrechtmatig van aard zijn of die niet stroken met de reputatie van Inova Guesthouse als accommodatieaanbieder. Bij constatering of vermoeden van overlast van derden en/of (ander) internetmisbruik door de gebruiker heeft Inova Guesthouse het recht om zonder nadere aankondiging de toegang tot internet te blokkeren.

Brandveiligheid

Bij brand dient u de instructies op te volgen zoals aangegeven in het begeleidende document en evacuatieplan dat ophangt in de accomadaties. 

Schade

Inova Guesthouse is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u ervaart tijdens uw verblijf. Indien er tijdens uw verblijf schade ontstaat aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of gastvrouw hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele kosten om het terug te brengen in de originele staat worden in rekening gebracht. Voor het schoonmaken of vervangen van vloeren, linnengoed, meubilair of interieur als gevolg van vlekken veroorzaakt door vallen of stoten, worden kosten in rekening gebracht. De beheerder van het Inova Guesthouse is niet aansprakelijk voor verlies van persoonlijke eigendommen en persoonlijk letsel.

Klachten

Wij doen ons uiterste best om onze gasten een zorgeloos verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dit graag ter plekke zodat wij deze direct kunnen oplossen.

bottom of page